نحوه نگهداری مواد شیمیایی با ذخیره سازی آب در مخازن پلی اتیلنی کاملا متفاوت است. شاید در کوتاه مدت بتوان با به کار بردن مخازن آب در نگهداری مواد شیمیایی در هزینه ها صرفه جویی نمود، اما این تصمیم در دراز مدت هزینه های به مراتب سنگین تری بر شما تحمیل خواهد نمود.
جرم حجمی یا چگالی !
طراحی ساختار و ضخامت مخزن آب برای تحمل وزن آب صورت گرفته است به عبارتی دیگر مخازن ذخیره سازی آب برای نگهداری مایعی با جرم حجمی 1کیلوگرم بر لیتر ساخته شده اند. ذخیره سازی مایعات با چگالی بالاتر نیازمند مخازنی با ساختار مقاوم تر و ضخامت بیشتر است. با این وصف استفاده از مخزن آب برای مایعات شیمیایی با چگالی بالاتر موجب افزایش احتمال خطر نشت مواد و یا شکست مخزن می شود که می تواند خسارات جبران ناپذیر انسانی، مادی و زیست محیطی به همراه آورد.
مواد شیمیایی ناسازگار!
مخازن پلاستیکی عمدتا از پلی اتیلن ساخته می شوند. پلی اتیلن، پلیمری است بسیار مقاوم در برابر خوردگی هر چند این مقاومت نامحدود نبوده و ممکن است پلی اتیلن در حضور ماده شیمیایی مورد نظر شما دچار شکست شود، فلذا برای آماده سازی آن نیازمند استفاده از ضخامت بیشتر (وزن بالاتر مخزن) و یا استفاده از مواد مقاوم تر (پلی اتیلن شبکه ای شده XLPE) در ساخت مخزن می باشیم.
اتصالات نامناسب!
اطمینان از پایداری فیتینگ ها و اورینگ ها و نشت بندهای مورد استفاده در آنها، در برابر محتویات مخزن بسیار حیاتی است. اگر این اتصالات در معرض مواد شیمیایی خورنده قرار گیرند دچار خوردگی شده و منجر به نشت مواد از داخل مخزن ذخیره می شود. قبل از استفاده از اتصالات در مخزن نگهداری مواد شیمیایی، از سازگاری و پایداری آن در برابر ماده شیمیایی مورد نظر کسب اطمینان نمایید.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.